Coat of Arms from Game of Thrones

 
   Träskurna vapensköldar eller sigil från serien Game of Thrones så som jag har tolkat dem utifrån de målade standaren som återfinns i serien.  Precis som när det gäller verklig heraldik så har jag utgått från den befintliga grundbeskrivningen av vapnen men sedan omvandlat dem till tredimmensionella avbildningar där min egen fantasi och smak står för det slutliga utförandet.

   Jag har valt att göra just dessa sköldar relativt enkla i både utförande och form, bakgrunderna är i sig inte sköldformade utan rektangulära och väldigt grovhuggna. Känslan jag ville uppnå var mer den av "antika" sköldar som en gång i tiden prytt en fast slottsinredning men som någon gång plockats ned och bevarats genom tiderna som lösa unika föremål.
   Det är också anledningen till att jag har undvikit att måla sköldarna i sina tänkta färgskalor då det grova mörka intrycket förstärker känslan av en mörk "medeltid" och en brokig bakgrund. Dessa vapensköldar skulle inte ha tillverkats för King´s Landing men gott och väl för något av de andra husen.

Vi tillverkar dessa sköldar på beställning och eftersom de tillverkas för hand är storleken, utformningen samt ytbehandlingen valfri. Vi gör dem efter dina önskemål.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon så ska vi se till att hjälpa dig.

 

House Targaryen


 

Woodcarved sigils in stained or oiled oak.

Click a image to see more pictures.

House Greyjoy